VERENIGING --> Evenementen --> Boottocht 2017 --> Buffet | |
TOLKAMER BUFFET
KOUD
GEDEELTE
Kipsalade op schaal
met fruit, gerookte kippenborstfilet en eendenborstfilet.
Vleessalade opgemaakt op schaal met fruit, tomaat, komkommer.
Diverse luxe vleeswaren.
Patés.
WARM GEDEELTE
Beenham geheel gepresenteerd op het buffet en uitgeserveerd door de kok.
Bij de ham hoort een Cumberlandsauce.
Gehaktballetjes in satésaus.
Kipfilet in een zoet zure saus.
“Geschnetzeltes”, varkensvlees in een champignonroomsaus.
In de oven bereidde aardappelgratin en rijst. (v)
SALADES
Waldorfsalade met luxe fruitsoorten, rauwkost geschikt voor vegetariërs. (v)
Tonijnsalade opgemaakt op schaal met diverse gerookte vissoorten.
BROOD
Stokbrood, minibroodjes, roomboter en kruidenboter.
(v) = vegetarisch