VERENIGING --> Evenementen --> Boottocht 2017 --> Buffet
 

TOLKAMER BUFFET

KOUD GEDEELTE

Kipsalade op schaal met fruit, gerookte kippenborstfilet en eendenborstfilet.

Vleessalade opgemaakt op schaal met fruit, tomaat, komkommer.

Diverse luxe vleeswaren.

Patés.

 

WARM GEDEELTE

Beenham geheel gepresenteerd op het buffet en uitgeserveerd door de kok.

Bij de ham hoort een Cumberlandsauce.

Gehaktballetjes in satésaus.

Kipfilet in een zoet zure saus.

“Geschnetzeltes”, varkensvlees in een champignonroomsaus.

In de oven bereidde aardappelgratin en rijst. (v)

 

SALADES

Waldorfsalade met luxe fruitsoorten, rauwkost geschikt voor vegetariërs. (v)

Tonijnsalade opgemaakt op schaal met diverse gerookte vissoorten.



BROOD

Stokbrood, minibroodjes, roomboter en kruidenboter.

 

(v) = vegetarisch

 

TERUG