VERENIGING --> Evenementen --> VoorjaarsreŁnie 2019

         

JAARVERGADERING en VOORJAARSREUNIE op zaterdag 23 maart 2019
         

Na de goede ervaringen in voorgaande jaren heeft het bestuur wederom besloten onze jaarvergadering en voorjaarsreŁnie in het Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee te houden. Dit gezellige kustplaatsje is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt zondag, evenals vele Noord-Hollanders, na een strand- of duinwandeling uitrusten op een van de vele verwarmde terrasjes of kiezen voor ’n promenade door de winkelstraatjes (de winkels zijn op zondag vanaf 12 uur geopend). Het hotel ligt vanaf de stranduitgang ongeveer 100 meter van zee, heeft een prachtige hotelaccommodatie en een uitgebreide sauna en een verwarmd zwembad. Natuurlijk is er een intieme bar voor de nablijvers en hotelgasten. Een prachtgelegenheid om uit te waaien en u te laten verwennen. Misschien toch een schoonheidsbehandeling? Of een partijtje squash?

 
       

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN in het voorjaar mogelijk.
 

GEBRUIK DAARVOOR DE DEELNAMEKAART.
DEZE VINDT U IN NUMMER 95 VAN ONS VERENIGINGSBLAD.

OF SCHRIJF DIRECT IN VIA DE STARTPAGINA VAN DEZE SITE.
U VINDT DAAR OOK HET INVULSCHEMA.

 
       
 

 
     

LOCATIE

Hotel-Congrescentrum Zuiderduin Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee

Tel: 072 7502000

Homepage: www.zuiderduin.nl

Hotel Zuiderduin ligt op slechts 100 meter van het strand en het centrum van de levendige badplaats Egmond aan Zee. In het hotel ontspant u heerlijk in het zwembad, de sauna en het beautycentrum. Tevens is er een restaurant, een bistro, een pub en zelfs een kapsalon aanwezig.

In Hotel Zuiderduin is het heerlijk vertoeven met het brede zandstrand op slechts 100 meter afstand. In Egmond aan Zee vindt u een gezellige boulevard en talrijke uitgaans-gelegenheden.

 
 
 
 
 
 
 
     

ROUTE

 

 
         
 

Dit gezellige kustplaatsje is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar.  Plattegronden vindt u hieronder. Door op de afbeeldingen te klikken krijgt u een uitvergroting. Het hotel ligt aan de Zeeweg.

Voor treinreizigers geldt het volgende. Komt u uit het noorden, dan stapt u in Alkmaar over op buslijn 165 (richting Egmond aan Zee). Vanuit het zuiden reizend stapt u in Castricum over op buslijn 164 (richting Heiloo). In beide gevallen uitstappen bij de Zeeweg  (voorbij het busstation van Egmond aan Zee). Daarna is het nog 5 minuten lopen naar het hotel.

 
 
  UITNODIGING voor de ALGEMENE LEDENVERGADERING
   
  Het bestuur van de VOE-VNS nodigt u uit voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering.
  Hotel-Congrescentrum Zuiderduin.
  Zaterdag 23 maart 2019, 15.00 uur in Egmond aan Zee.
   

15.00-16.00 uur

Algemene ledenvergadering in zaal 525.
   
   

PROGRAMMA

De evenementencommissie maakt binnenkort het programma bekend.
         
 

  

 
   
  KOSTEN

€ ntb

Prijs voor twee personen op basis van een tweepersoonskamer

€ ntb

Prijs voor ťťn persoon en een eenpersoonskamer

 

 
   
   

TERUG
  naar ALLE evenementen
  naar de STARTPAGINA