VERENIGING --> Evenementen --> VoorjaarsreŁnie 2020

         

JAARVERGADERING en VOORJAARSREUNIE op zaterdag 14 maart 2020
         

Na de goede ervaringen in voorgaande jaren heeft het bestuur wederom besloten onze jaarvergadering en voorjaarsreŁnie in het Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee te houden. Dit gezellige kustplaatsje is met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. U kunt zondag, evenals vele Noord-Hollanders, na een strand- of duinwandeling uitrusten op een van de vele verwarmde terrasjes of kiezen voor ’n promenade door de winkelstraatjes (de winkels zijn op zondag vanaf 12 uur geopend). Het hotel ligt vanaf de stranduitgang ongeveer 100 meter van zee, heeft een prachtige hotelaccommodatie en een uitgebreide sauna en een verwarmd zwembad. Natuurlijk is er een intieme bar voor de nablijvers en hotelgasten. Een prachtgelegenheid om uit te waaien en u te laten verwennen. Misschien toch een schoonheidsbehandeling? Of een partijtje squash?

 
       

INSCHRIJVEN

INSCHRIJVEN in het voorjaar mogelijk.
 

GEBRUIK DAARVOOR DE DEELNAMEKAART.
DEZE VINDT U IN NUMMER 99 VAN ONS VERENIGINGSBLAD.

 

 
       
 

 
     

LOCATIE

Hotel-Congrescentrum Zuiderduin Zeeweg 52
1931 VL Egmond aan Zee

Tel: 072 7502000

Homepage: www.zuiderduin.nl

Hotel Zuiderduin ligt op slechts 100 meter van het strand en het centrum van de levendige badplaats Egmond aan Zee. In het hotel ontspant u heerlijk in het zwembad, de sauna en het beautycentrum. Tevens is er een restaurant, een bistro, een pub en zelfs een kapsalon aanwezig.

In Hotel Zuiderduin is het heerlijk vertoeven met het brede zandstrand op slechts 100 meter afstand. In Egmond aan Zee vindt u een gezellige boulevard en talrijke uitgaans-gelegenheden.

 
 
 
 
 
 
 
     

PROGRAMMA

ZIE VNSTNT 99

   

KOSTEN

De kosten van de najaarsreŁnie zijn vastgesteld op:
   
€ volgt  per persoon voor leden 
€ volgt  per persoon voor introducťs
   
   

ARRANGEMENTEN

ZIE VNSTNT 99
   
   
   

TERUG
  naar ALLE evenementen
  naar de STARTPAGINA